İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı tarafından sergi düzenlenmiştir.

26/04/2024 Cuma günü

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında öğretmenlerimiz Selma Erdağ ve Zeynep Akıncı Rami Kütüphanesine gezi düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında sergi düzenlenmiştir.

Projelerden sorumlu e twinning İl koordinatörü: Hediye TAŞKIN

Peojelerden sorumlu öğretmenlerimiz: Emine Fazlı ,Bekir Fazlı ,Ayşegül Kış Bulut , Hande Türkyılmaz

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir takım etkinlikler düzenlendi.

Nis

Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenleri Ümit taşkın ve Vasfiye Karhan tarafından pano çalışması yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda Ben Her Yere Varım Projesi kapsamında Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmeni Nurcan Baydere ve 11-H sınıfı öğrencileri tarafından "Otizme Mavi Işık Yak" adlı farkındalık etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda İstanbul Valiliğinin yürütttüğü yeni bir proje başlıyor. Haftada iki defa farklı ders saatlerinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz kitap okuyacaktır.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünü Anma Programı okulumuz konferans salonunda düzenlendi.

Mrt

26 Şubat 2024 tarihinde Okul Öğrenci Meclisimiz tarafından ilk yardım eğitimi düzenlendi. Eğitimi Başakşehir İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Emine KOÇ verdi. Başakşehir Genç Kızılay'ın verdiği eğitimle birlikte toplam 250 öğrencimize ilk yardım eğitimi verdik.

Mrt

8-14 mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında pano ve sergi çalışmaları gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edilişinin 103 . Yılı anma etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda program düzenlendi.

Mrt

12 Mart ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında yazar Mustafa Uslu okulumuz öğrencileriyle buluştu. Konferans salonunda gerçekleşen etkinlik kapsamında söyleşisi ve sonunda kitap imzalama etkinliği yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında öğretmenlerimiz Didem Çakır Çiftçi,Nesrin Şarmet ve Murat Ay'ın koordinatörlüğünde okulumuzda etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Kızılay  Kan ve Bağış Kulübü tarafından organize edilen seminerde Başakşehir Genç Kızılay tarafından  öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü koordinatörlüğünde deprem tatbikatı yapılmıştır.